GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİSİNDEN TSO’YA ZİYARET


Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule Issac Malefane, Beraberindeki heyetle  birlikte Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Oda Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak tarafından karşılanan Güney Afrika heyetinde Büyükelçinin yanı sıra, Büyükelçilik 1. Sekreteri Jonathan Passmoor,  Mersin Fahri Konsolosu Numan Olcar ve Ticaret Bölümü mensupları yeraldı.
Başkan H.Ruhi Koçak, Güney Afrika heyetini Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasında misafir etmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, üyelerimizden Güney Afrika ile ticaret yapanların bulunduğunu fakat bunun istenilen seviyelere çıkartmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti ve Tarsus ekonomisi hakkında bilgiler verdi.

Büyükelçi Pule Issac Malefane ise Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasında bulunmaktan onur duyduklarını belirterek, bu hafta mesailerinin tamamını Mersin’e ayırdıklarını, bu çerçevede Tarsus’u da mutlaka ziyaret etmek istediklerini ifade ederek, bunun formaliteden bir ziyaret olmadığını bölgedeki iş adamları ile işbirliğinin gelişmesini arzu ettiklerini, bu amaçla ellerinden gelen tüm imkanlarını seferber edeceklerini vurguladı. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder