BAŞKAN CAN, ÇOCUKLARLA BULUŞTU


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Çocuk Şenliği’nde çocuklarla buluştu.
 Tarsus Belediyesi tarafından Adana Vakıflar Müdürlüğünden kiralandıktan sonra restore edilip çevresi rengarenk şemsiyeler ile bezenerek hizmete açılan Siptilli Çarşısı’nda Tarsus Belediyesi ve Siptilli Çarşısı esnafı tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar gönüllerince eğlendiler.
Çocuk Şenliği’nde çeşitli yarışmalar ve kukla gösterisi ile animasyonların sergilendiği etkinlikte Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can çocukları yalnız bırakmadı.
Programda, yüz boyama, palyaçolar , kukla gösterisi , illüzyon gösterisi , çeşitli yarışmalar çocukların beğenisine sunuldu. Şenlikte, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılırken, yüzlerine çeşitli hayvan figürleri çizdiren çocuklar animatörler eşliğinde aileleri ile birlikte doyasıya eğlendiler. Çocukların dünyanın en güzel çiçekleri olduğunu belirten Belediye Başkanı Şevket Can, çocuklara iyi bir gelecek sunmak istediklerini söyledi. Başkan Can, “Bu program 23 Nisan günü kutlanacaktı fakat Belediyemizin programı olduğundan dolayı bugüne ertelendi. Burası Vakıflar Bölge Müdürlüğünden, Tarsus Belediyesi olarak bizler kiraladık. 18 adet dükkan var, “Eski Siptilli Çarşısı” olarak bilinirdi, şu anda nezih bir ortam oluştu. İnşallah bütün hemşerilerimiz diğer zamanlarda da çocuklarıyla gelip burada alışveriş yaparak işletme sahiplerinin yanında olduklarını gösterirler. Ayrıyeten 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız, dünya’da hiçbir liderin armağan etmediği bayramı Ulu Önder Atatürk’ümüzün çocuklarımıza armağan ettiği bayramdır, bu bayramın ayrı bir güzelliği de budur’’ dedi.

Şenlik alanında çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Can, bütün çocuklarla toplu fotoğraf çektirdi. Çocuk Şenliği’nde çocuklar güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

0 Yorumlar

Yorum Gönder