TARSUS EMLAK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİ KONGRESİ YAPILDI


Tarsus Emlak Müşavirleri Derneğinin  olağan genel  kurul toplantısı yapıldı. İki listenin yarıştığı kongrede  Mevcut Başkan  Enver Fidanoğlu  yapılan seçim sonunda  yeniden güven tazeledi.
Tarsus Esnaf Kefalet Koopetarifi  Salonunda Divan başkanlığını Sinan Canpolat’ın yaptığı kongrede açılış ve saygı duruşu, istitkal marşının okunmasının sardından derneğin yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak ibra edildi.   Mersin Emlak Müşavirleri Meslek Odası Başkanı  Yavuz Selim Madenli ,kongrede yaptığı konuşmada emlakçılık  sektörünün  çok zor durumda olduğunu belirterek ayakçı diye  tabir edilen  korsan emlakçılara,  son yıllarda  ülkemize gelen Suriyelilerinde katılmasıyla  sıkıntıların büyüdüğünü ,  maliyeye  kayıtlı esnaflarımız  vergilerini ödemeyez  duruma geldiler.  Buna karşın  bizim ülkemizde  emlakçılıkla ilgili hiçbir vasıf ve kriteri yerine  getiremeyen  Suriyeliler  ekmeğimizle  oynuyorlar. Biz emlakçılar  bir ve bütün olmalıyız. Ekmeğimizle oynanmasına  fırsat vermemeliyiz dedi.
Tarsus Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Enver Fidanoğlu ise  yaptığı konuşmada  görevde  bulunduğu sürede yaptıkları faaliyetlerle  ilgili  bilgiler vererek kongrenin  hayırlı olması temennisinde bulunarak bu kongrenin kaybedeninin  olmayacağını seçimi kim alırsa alsın  kazananın  Tarsus, Derneğimiz ve Emlak Müşavirleri olacaktır’’ ded.
Konuşmaların ardından Erhan Yıldırım’ın listesi ile mevcut başkan  Enver Fidanoğlu’nun  listesi yarıştı.
71 üyeden  62 üyenin oy kullandığı seçimde Enver Fidanoğlu’nun Listesi    31,       Erhan  Yıldırım’ın listesi ise 30 oy aldı. Bir oy geçersiz sayıldı. Sonuçların açıklanmasından sonra bir açıklama  yapan  Enver Fidanoğlu kendisine oy veren vermeyen tüm meslektaşlarına teşekkür ederek’’Kazanan  Tarsus olmuştur, meslektaşlarımız olmuştur.  Mesleğimizin önündeki engelleri bir bir kaldırmak için daha çok çalışacağız’’ dedi.
 Enver Fidanoğlu’nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.
ASİL ÜYELER:  Enver Fidanoğlu, Bekir Dönmez, Nuri Çıplak, Murat Karabulut, Bülent Köse, Aynur Maktay ve Süleyman Ateş.
YEDEK ÜYELER: Ahmet Erdeniz Dönmez, Hıdır Polat, Ramazan Adıyaman, İlker Even, Koçali Gözcü, Murat Taş ve Fırat Afşin.





0 Yorumlar

Yorum Gönder