TARSUS BELEDİYESİ 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLİYOR


Tarsus Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ‘Çocuk Şenliği’ düzenledi. 23 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 10.00-19.00 arasında Kültür Sanat Sokağında çeşitli aktivitelerle çocuklar gönüllerince bir gün yaşayacaklar.
Çizgi film kahramanları, oyun parkları, okulların ürün stantları yer alacağını, okulların gösterilerin yanı sıra  animasyonların olacağı programda, bilyalı, yoğurt yeme, halat çekme, çuval, sandalye kapmaca yarışmaları gibi çeşitli ödüllü müsabakaların yapılacağı Çocuk Şenliği’ne bütün çocukları davet eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, geleceğin teminatı olan çocukların, bayramı bayram gibi yaşamaları için gayret gösterdiklerini söyledi.
Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını adına yakışır bir şekilde kutlamak için ‘Çocuk Şenliği’ düzenlediklerini söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, 23 Nisan’da çocukların gönüllerince eğlenecekleri bir program hazırladıklarını belirtti.

Geleceğin teminatı olan çocuklara sağlıklı bir ortam bırakmak için çalıştıklarını da vurgulayan Başkan Can, Türk örf ve adetlerini yaşatmalarını istedi Başkan Can, “23 Nisan çocuklar için çok önemli bir gündür. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Çocuklar bir toplumun geleceğidir. Bizlere düşen görev geleceğimizin mimarları olan çocuklarımıza, milli ve manevi değerleri aşılayarak, topluma faydalı bireyler olmasını sağlamaktır. Gençlerimize ve çocuklarımıza inanıyor ve güveniyoruz. 23 Nisan Cumartesi günü düzenleyeceğimiz ‘Çocuk Şenliği’ne bütün çocuklarımızı davet ediyoruz. Bizim çocukluğumuzda oynadığımız ve bugün yok olmaya yüz tutmuş oyunları sergileyeceğiz. Çocuklarımızı çocuk bayramında çocukluklarını yaşayacak ve bayramı bayram gibi kutlayacaklar. Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bu özel günü bizlere armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnetle, şükranla anıyoruz” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder