KUTLU DOĞUM HAFTASI NEDENİYLE ÖZEL PROGRAM DÜZENLEDİ


14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Tarsus Belediyesi özel bir program hazırladı.
18 Nisan 2016 Pazartesi günü 75. Yıl Kültür Merkezi’ndeki programda Serdar Tuncer, Veysel Çelikdemir ve Murat Belet sahne alacak.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Sevgili Peygamberimizin dünyaya teşriflerinin 1445. yıldönümü nedeniyle düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası”nda Tarsus Belediyesi olarak 18 Nisan 2016 Pazartesi günü etkinlik düzenlediklerini belirtti.
Başkan Can, “Bilindiği üzere her yıl olduğu gibi bu yılda sevgili peygamberimizin 1445’nci doğum yıldönümüne denk gelen Nisan ayında, Kutlu Doğum Haftası ülkemizde ve tüm dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanmakta. Elbette son din olması ve insanlığa yeni bir ufuk açması, nur saçması nedeniyle sevgili peygamberimizin doğum yıldönümünün çeşitli etkinliklerle kutlanması, onun oluşturduğu sevgi çemberinin paylaşılması, Müslümanların bunu yeni bir yıldönümü olarak kutlaması gerçekten güzel bir gelenek haline geldi. Bu konuda emeği geçen bütün insanlarımızı, bütün inananları kutluyorum” dedi.

Tarsusluların ve bütün inananların Kutlu Doğum Haftası’nı kutladığını belirten Başkan Can, 18  Nisan Pazartesi günü saat 19.00’da Kültür Merkezi’nde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlenen şair Serdar Tuncer, Veysel Çelikdemir ve Murat Belet’in gösterilerine tüm Tarsusluların davetli olduğunu ifade etti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder