GÜNEY MEZARLIĞI TAZİYE EVİ 15 NİSAN CUMA GÜNÜ AÇILACAK


Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahallesi’nde yapılan Güney Mezarlığı Taziye Evi 15 Nisan 2016 Cuma günü açılacak.
Tarsus Belediyesi’nin 13’ncü açılışı olan Güney Mezarlığı Taziye Evi saat 16.00’da törenle hizmete girecek.
Daha önceden 2 kere açılışı ertelenen Güney Mezarlığı Taziye Evi’nin açılışına Tarsusluları davet eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, taziye evlerinin önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.
Bu tür mekanların birlik ve beraberlik için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Can, göreve geldikleri günden bugüne ayrım gayrım yapmadan Tarsus halkına hizmet ettiklerini ifade etti.
Başkan Can, “Daha önce ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı Güney Mezarlığı Taziye Evimizin açılışını 2 kez ertelemek zorunda kalmıştık. İnşallah,15 Nisan Cuma günü taziye evimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Bizlerin hangi dinden, hangi ırktan, hangi milletten, hangi memleketten olduğu önemli değil, belediye olarak hemşehrilerimizin Tarsus’ta yaşaması bizler için yeterlidir. İkametgahı Tarsus’ta olan bütün hemşehrilerimizle aynı suyu içiyoruz, aynı havayı teneffüs ediyoruz. Belediye olarak ayrım yapmadan, ayırmadan hangi mahallemize, hangi bölgemize ne hizmet gerekiyorsa yapma gayretini güdüyoruz” dedi.

Başkan Can, 15 Nisan Cuma günü saat 16.00’da hizmete girecek olan Tarsus Belediyesi Güney Mezarlığı Taziye Evi’nin açılışına bütün Tarsusluların davetli olduğunu söyledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder