YILDIZ :‘TARSUS CEZA İNFAZ KURUMU KAMPÜSÜ İDARESİ AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNİN GİRİŞİMİ İLE TARSUS’TA KALMIŞTIR’



Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, son günlerde kamuoyunda dillendirilen Tarsus Ceza İnfaz Kurumu Kampüs idaresi hakkında yapılan çalışmalara açıklık getirdi.
Yıldız ‘Tarsus Ceza infaz kurumu kampüsü idaresi Ak Parti Mersin milletvekillerinin girişimi ile Tarsus’ta kalmıştır’ dedi.
Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘Bazı basın organlarında Tarsus Ceza infaz kurumu kampüsü idaresinin Adana’ya alınmak istendiği,  ancak MHP’li milletvekili Sn Baki Şimşek’in girişimi ile bundan vazgeçilip Tarsus’ta kaldığı yönünde haberler ve yazılar çıkmıştır. Oysa Tarsus Ceza infaz kurumu kampüsü idaresi Ak Parti Mersin milletvekillerinin girişimi ile Tarsus’ta kalmıştır. Başta Başbakan yardımcımız ve Mersin milletvekilimiz Sn.Lütfi Elvan olmak üzere yine Mersin milletvekillerimiz Sn Yılmaz Tezcan, Sn.Ali Cumhur Taşkın ve Sn Hacı Özkan’ın girişimi ve çabaları ile bu konudaki çalışmalar olumlu sonuç vermiş, Tarsus ve Mersin’in hakları korunmuştur. Bu konuda duyarlılık gösterip milletvekillerimizin talebine olumlu cevap veren Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’a ve bu konuda duyarlılık gösterip çaba harcayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur’. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder