TARSUS’TA UYUŞTURUCU OPERASYONU 1’İ BAYAN 2 KİŞİ YAKALANDI


Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği  ekipleri  uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdikleri  2 ayrı operasyonda  biri bayan 2 kişiyi yakaladı, 1 şüpheli ise aranıyor.
Alınan bilgiye göre, KOM Grup  Amirliği ekiplerince A.C isimli şahsın ikametine operasyon yapılmış ve yapılan operasyon neticesinde bahse konu ikamette satışa hazır hale getirmiş olduğu 20 adet Esrar maddesi fişi ve 10 Adet uzun namlulu silah mermisi ele geçirildi.
Diğer  bir operasyonda ise S.K İsimli şahsın, doğu illerinden temin etmiş olduğu “Yüklü Miktarda Uyuşturucu Esrar Maddesini bir yakının ikametinde sakladığı, piyasaya sürmek için müşteri aradığı, torbacı tabir edilen şahıslara da satış yaptığı” şeklinde ihbar alınması üzerine, şüpheli şahıs S.K’ nın tespit edilen yakınının ikametine operasyon düzenlenmiş , operasyon neticesinde; ikamette yaklaşık olarak 10,5 Kilo uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir.
İkamet sahibi Z.B isimli bayan şahıs gözaltına alınmış ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine teslim edilmiş olup, olay şüphelisi S.K ise belirlenen ikametlerde olmadığı için yakalanamamıştır. Şüpheli şahıs S.K’nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.


0 Yorumlar

Yorum Gönder