MERSİN ESNAFINA İNDİRİMLİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, üyelerine yönelik sağlık hizmetlerine bir yeni halkayı, Tarsus Çağla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile yaptığı protokole ekledi. İmzalanan protokolle, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı odalara kayıtlı üyeler, çalışanlar ve birinci derece yakınları ağız ve diş sağlığı tedavisinde gerekli indirimlerden yararlanacak.
Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Tarsus Çağla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında ağız ve diş sağlığı taraması ve tedavi verilmesi konusunda protokol imzalandı.
Söz konusu protokol, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasında Birlik Başkanı Talat Dinçer ile Tarsus Çağla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sorumlu Müdürü Aysun Ongun tarafından imza altına alındı.
Protokol imza töreninde konuşan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, esnaf ve sanatkarların en iyi sağlık hizmeti alabilmesi adına geçmiş dönemlerde bir çok kurumla protokol imzaladıklarını hatırlatarak, sağlık alanında üyelerine en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Bu amaç doğrultusunda üyelerine yönelik sağlık hizmetlerine bir yeni halkayı ağız ve diş sağlığı alanında eklediklerini kaydeden Dinçer,  “Esnafımızın ağız ve diş sağlığı konusunda en iyi hizmeti alabilmesi amacıyla bugün bu protokolü gerçekleştiriyoruz.  Söz konusu protokolden Birliğimize bağlı mesleki odalarımıza kayıtlı esnaf sanatkarlarımız ve birinci derece yakınları,  Birlik ve odalarımızın çalışanları ile birinci derece yakınları faydalanabilecek. Protokol tüm esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Tarsus Çağla Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sorumlu Müdürü Aysun Ongun’da Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği gibi kentin en dinamik ve güçlü kuruluşu ile protokol imzalamanın sevincini yaşadıklarını belirterek, protokol gereği tedavi hizmeti almak isteyen esnaf ve sanatkarların Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yada bağlı olduğu mesleki odadan mutlaka belgesinin olması gerektiğini söyledi.
Diş hekimi muayenesi ve  panoramik röntgen tedavisinin ücretsiz olduğu protokol kapsamında esnaf ve sanatkarlar, kompozit dolgu, kanal tedavisi, tam protez, Bölümlü protez, diş çekimi, İmplant,  gömülü diş operasyonu, Detertaj ve Ortodontik  tedavi vb. hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecek.


0 Yorumlar

Yorum Gönder