GURBETÇİ TÜRK MUTLULUK ÇUBUĞU İÇİN BİNLERCE KİLOMETREYİ MOTOSİKLETLE GELDİ


Mersin’in Tarsus ilçesindeki Medical Park Hastanesi’nde, diyabet hastası olan ve cinsel işlev bozukluğu (iktidarsızlık) yaşayan gurbetçiye, iki parçalı şişirilebilen penil protez implantasyonu (mutluluk çubuğu) operasyonu uygulandı. Avrupa’da yaşayan ve kimlik bilgilerinin açıklanmasını istemeyen 57 yaşındaki gurbetçi, ameliyat için binlerce kilometreyi motosikletle kat etti.

MOTOSİKLETLE YOLA ÇIKTI
Aslen Hataylı olan, yaklaşık 40 yıldır Avrupa’da yaşayan gurbetçi, emekli olduktan sonra motosikletiyle dünyanın değişik bölgelerine geziler yapmaya başladı. Evli ve 2 çocuk babası olan gurbetçi bir süre önce, memleketi Hatay’a gitmek için, yaşadığı Avrupa ülkesinden yola çıktı. Yolda, cinsel organında uyuşma hisseden gurbetçi, gezi sonrası döndüğü Avrupa ülkesinde üroloji uzmanı hekimlere muayene oldu. Avrupalı hekimler, halk arasında ‘mutluluk çubuğu’ olarak bilinen ‘penil protez implantasyonu’ operasyonunu önerdi.

TÜRKİYE’Yİ TERCİH ETTİ
Ameliyat olmak için arayışa giren hasta, Türkiye’deki yakınlarıyla irtibat kurduğunda kendisine, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde görev yapan Üroloji Uzmanı Op. Dr. Zeynel Canoğulları’yla görüşmesi tavsiye edildi. Gurbetçi hasta bunun üzerine motosikletiyle binlerce kilometre giderek Tarsus’a geldi. Muayene ve tetkiklerin ardından hastaya, “iki parçalı, şişirilebilen penil protez implantasyonu” operasyonu yapılmasına karar verildi. Op. Dr. Zeynel Canoğulları ve ekibinin gerçekleştirdiği operasyonun ardından hasta taburcu edildi.

CİNSEL HAYATI DEVAM EDECEK

Kendini çok iyi hissettiğini söyleyen gurbetçi, “Yaşadığım ülkede de ameliyat olabilirdim ama ben kendi memleketimin hekimlerine ameliyat olmak istedim. Dr. Zeynel Canoğulları önerilince, motosikletime atlayıp geldim” diye konuştu. Uzm. Dr. Zeynel Canoğulları ise hastanın diyabet probleminin ereksiyon sorununa yol açtığını, takılan protezle cinsel hayatına sağlıklı bir şekilde devam edebileceğini söyledi. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder