ÇUKUROVA'NIN RENKLERİ FOTOĞRAF SERGİSİ TARSUS'TA AÇILDI



Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından, Çukurova'nın, ekonomik, tarihi, kültürel ve turistik açıdan tanıtımı amacıyla ulusal çapta düzenlediği yarışmada dereceye giren fotoğraflardan oluşan ''ÇUKUROVA'NIN  RENKLERİ'' Fotoğraf Sergisi, Tarsus Fotoğraf Derneği'nde açıldı.
Açılış öncesi serginin gerçekleştirilmesine katkıları nedeniyle Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altunsu ve Mustafa İşler'e teşekkür  plaketi ve çiçek sunuldu.
Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altunsu'nun konuşmasının ardından Tarsus Ticaret Odası  Başkanı Ruhi Koçak, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bağrık, Tarsus Fotoğraf Derneği Başkanı Mehmet Karaçor ve eski başkan Reşit Tok birlikte kurdela keserek açılışı gerçekleştirdi ve topluca sergiyi gezdiler. Sergide  TFD'nin 4 yıl süreyle başkanlığını yapan Reşit Tok için hazırlanan kısa sunumun ardından kendisine ve Başkan  Yardımcısı Serkan Sarıkef'e ve derneğe yaptıkları hizmetler nedeniyle teşekkür belgeleri verildi.  TFD tarafından  gerçekleştirilen tüm etkinliklere karşılıksız olarak müziğiyle destek veren Müsizyen İsmet Karabulut'a ise teşekkür belgesini arkadaşlıkları çok eskiye dayanan Eski Kültür Müdürü ve tarihçi Yazar Hikmet Öz verdi.
Tarsus Kadınlar Derneği Başkanı Gülsevim Kıraç, THM Başkanı M. Gazi Beydemir ve çeşitli kuruluş temsilcileri ve çok sayıda fotoğrafsever katıldı.
Çukurova'nın Renkleri Sergisi, bir hafta süreyle Tarsus Fotoğraf Derneği'nde açık kalacak.


0 Yorumlar

Yorum Gönder