TARSUS İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİSİ KLÜPLER ARASI TÜRKİYE BOKS TURNUVASINDA TÜRKİYE 2.Sİ OLDU


15-20 Şubat  2016 tarihleri arasında Marmaris’te yapılan Kulüpler Arası Türkiye Boks  Şampiyonasında Tarsus İMKB Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Abuzer Topaloğlu Türkiye  2. si oldu.
Okul Müdürü Ramazan Ateş ve beden eğitimi öğretmeni  Savaş GÜNAY dereceye giren öğrenci ile birlikte Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir’i makamında ziyaret ettiler.
Okul Müdürü Ramazan Ateş öğrencinin Mart ayında Mersin’de Okullar Arası Boks Müsabakasına ve Mayıs ayında Konya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılacağını, hedeflerinin okullarını ve Tarsus’umuzu en iyi şekilde temsil ederek Türkiye şampiyonu olmak olduğunu söyledi. Bu hedefe ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir spor müsabakalarında bu tür başarılar kazanan okullarımızı ve öğrencilerimizin sonuna kadar yanlarında olduklarını ve her türlü istek ve ihtiyaçları için desteğe hazır olduklarını belirterek öğrenciye madalyasını taktim etti. Öğrencimizin bu başarıya ulaşmasında emeği geçen okul müdürü Ramazan Ateş’i beden eğitimi öğretmeni Savaş Günay’ı ve sporcu öğrencimiz Abuzer Topaloğlu’nu tebrik etti.   


0 Yorumlar

Yorum Gönder