ŞİMŞEK, TARSUS'TA POLİS SAYISININ ARTIRILMASINI İSTEDİ


Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus'ta bölücü terör örgütü    yandaşları tarafından gerçekleştirilen terör eylemlerine karşı devletin gerekli tedbirleri almasını, polis sayısının da artırılmasını istedi.
Milletvekili Şimşek, terör örgütünün gençlik yapılanması tarafından Tarsus'ta gerçekleştirilen sokak eylemlerini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdı.
15 Şubat günü Adana-Mersin karayolunun bölücü terör örgütü yandaşları tarafından kesilerek bir tırın yakıldığını belirten Baki Şimşek; "Yine aynı gün bir otomobil ateşe verilerek yakılmıştır. Bugün yine Tarım Müdürlüğüne ait bir araç Mersin'in Tarsus içesinde bölücü örgüt militanları tarafından ateşe verilerek yakılmıştır. Tarsus 58 ilden büyük bir ilçedir. Polis ve çevik kuvvet sayısı yetersizdir. Devletimizin bu yol kesenlere, eşkiyalık yapanlara, molotof atanlara, sadece gaz sıkarak değil, bunlara gerekli cezanın verilerek, gerekirse tutuklanarak müdahale etmesini, Mersin'in ve Tarsus'un huzurunun bozulmamasını hükümet yetkililerinden talep ediyorum" dedi.
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Meclis'teki konuşmasında, Tarsus'a bağlı Alifakı Mahallesi (köy) sınırları içinde yapımı devam eden Bölgesel Cezaevinin de Adana'ya bağlanmasının konuşulduğunu, bu cezaevinin Mersin sınırlarında olduğu için Mersin'e bağlanması gerektiğini sözlerine ekledi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder