MESKİPOR ‘UN GALİBİYET SERİSİ DEVAM EDİYOR


Bölgesel Amatör Lig 5.Grupda mücadele eden Mersin Büyükşehir Meskispor, Seyhan Belediyesi maçını 2-0 kazanarak dört maçta dört galibiyete ulaştı.  
BAL liginin ikinci yarısının son maçında grup lideri Sarayönü Belediyesi ile ikinci yarının ilk iki maçında Osmaniye Futbol Takımı ve Ceyhan Belediyespor maçlarını da kazanarak galibiyet serisi elde eden Mavi Beyazlı Meskispor, Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu oynan maçta, zirve yolunda hafta sonu kümede kalma mücadelesi veren Seyhan Belediyesi maçını Mehmet Uzun ve Selim Belci’nin attığı gollerle 2-0 kazanarak zirveye bir adım daha yaklaştı.
   Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor Kulüp Asbaşkanı Latif Can yakaladıkları çıkışı sürdürerek zirveyle olan puan farkın eritmeye başladıklarını kaydetti.
Asbaşkanı Latif Can, istedikleri sonuçları almaya ve takım hüviyetinde oynamaya başladıklarını ifade ederek şunları söyledi; “ ilk yarı istediğimiz ve hedeflediğimiz sonuçları alamadık. Hedefimizden geriye düştük. Ama yarıştan kopmadık. İlk yarı iyi analiz yaptık. Teknik ekibimizle birlikte durum değerlendirmesi yaptık. İkinci yarıya yaptığımız transferlerle daha güçlendik. İlk yarıyı galibiyetle kapattık. İkinci yarıya ise bunun verdiği moralle ilk üç maçımızı kazandık. Galibiyet serimizi sürdürüp zirve ile olan puan farkını her geçen hafta eritip geriden gelme avantajını en iyi şekilde değerlendirerek hedefimiz olan şampiyonluk yarışını son haftaya kadar kovalamak arzusundayız. Galibiyetten dolayı teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyorum. ” dedi. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder