GAZETECİ - YAZAR DONAT’TAN BAŞKAN CAN’A ZİYARET


Ülkemizin tanınmış gazetecilerinden ve Sabah Gazetesi yazarlarından Yavuz Donat, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Can, gazeteci Donat’ı Tarsus’ta görmekten mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Can, Tarsus’un bölgenin en önemli şehirlerinden bir tanesi olduğunu belirterek, “Tarsus, geçmişi 10 bin yıla dayanan çok önemli bir kenttir. Geçmişte de Tarsus’umuzda çok önemli devlet adamları ve ilim adamlarının yanı sıra da seçkin insanlar yaşamış. Biz de böyle bir şehre hizmet etmekten büyük bir onur duyuyoruz. Biz de şehrimizi daha yaşanılabilir, modern, sorunsuz bir hale getirmeye çalışıyoruz. Kentimize çok önemli projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Taşımalı eğitimden dolayı kapanan ve şuan atıl vaziyette 89 mahalle (köy) okuluna talibiz. Bunları birer sosyal alan olarak vatandaşımızın hizmetine sunmayız istiyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Bir dizi inceleme ve araştırmalarda bulunmak üzere Mersin’e geldiğini belirten gazeteci-yazar Yavuz Donat, Tarsus’u ziyaret etmeden geçemediğini söyledi. Donat, “Tarsusluların hemşerisi olarak Tarsus’u yakından takip ediyorum. Belediye Başkanı Şevket Can’ın Tarsus’a ve Tarsuslulara yaptığı hizmetleri takdirle karşılıyorum. Başkan Can’a başarılarının devamını diliyorum” ifadesini kullandı.
Başkan Can, ziyaret sırasında Gazeteci-Yazar Yavuz Donat’a Tarihi Nusret Mayın Gemisi Maketini hediye etti.

Donat’ta gazeteci Selahattin Özbozkurt eşlik etti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder