BAŞKAN CAN’DAN KINAMA


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, terörün gerçek yüzünü bir kez daha gösterdiğini, asıl amacının kaos ortamı ve huzursuzluk yaratmak olduğunu, Ankara ve Diyarbakır’daki saldırıları lanetlediğini ve kınadığını söyledi.
Bölücü ve kanlı terörün ölüm saçan ihanet dolu yüzünü bir defa daha gösterdiğini ve milletimizin yüreğini yakan bu elim hadiseleri nefretle karşıladıklarını söyleyen Başkan Can, Ankara ve Diyarbakır’daki şehitlere Allah’tan rahmet diledi.
“Kim ne yaparsa yapsın, aziz milletimiz teröre asla boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır” diyen Başkan Can, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçilerin amaçlarına ulaşamayacaklarını kaydetti.
Başkan Can, “Dün gece Ankara'da askeri servis araçlarına düzenlenen patlamada 28 kişi yaşamını yitirdi, 61 kişi yaralandı. Bugün ise Diyarbakır’da askerleri taşıyan araca bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 6 askerimiz şehit oldu. Milletimizin başı sağ olsun. Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı, Türk Milletinin birliği uğruna kahramanca görev yaparken şehit düşen yiğitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, Büyük Türk Milleti’ne sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da Yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum. Umuyorum ki böyle talihsiz bir olayı milletimiz bir daha yaşamaz” şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder