TARSUS'TA 14 KİLO ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ


Tarsus Emniyet Müdürlğüne bağlı ekipler uyuşturucu ve uyuşturucu ticareti yapan şahıslara  yönelik olarak farklı tarihlerde yaptığı çalışmalarda yaklaşık 14 kilogram esrar maddesi ele geçirdi.
Konu ile ilgili olarak Tarsus Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada Tarsus'a bağlı Yunusoğlu mahallesinde yapılan operasyonda piyasaya  sürülmek üzere hazırlanmış 13850 gram esrar maddesi ele geçirildiği ve olayla ilgili soruşturmanın  devam ettiği bildirildi. Ayrıca Kavaklı Mahallesi Berdan ırmağı mevkiinde yapılan kontroller esnasında G.K. (34) adlı  şahsın üzerinde 77 fiş satışa hazır hale getirilmiş  185 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. G.K. (34) tutuklanarak cezaevine gönderildi.
KAPKAÇ VE HIRSIZLIK OLAYI ŞÜPHELİSİ 4 KİŞİ YAKALANDI
Tarsus Emniyet Müdürlüğü  Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçede farklı tarihlerde meydana gelen kapkaç ve hırsızlık olayları ile ilgili olarak yaptığı çalışmalar neticesinde; kapkaç olayının şüphelisi M.A.(24) ve motosiklet hırsızlığı olaylarının şüphelileri M.N.A.(19) M.A.(19) ve S.B.(21) adlı şahıslar  kısa sürede yakaladı. Yakalanan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder