BU HAFTA İNEGÖL’E GİDİYORUZ..


BU HAFTA İNEGÖL’E GİDİYORUZ..  Tarsus İdmanyurdu Antalya Manavgat’ta yaptığı devre arası hazırlık çalışmalarını tamamlayarak kentimize döndü.
Sarı lacivertliler Antalya’da iken kadrosuna üç yeni oyuncu kattı. Bunlar Gümüşhanespordan stoper Gökalp Seçal, Karagümrükten sağ bek Mehmet Yılmaz ve son olarak Alanyaspordan orta saha oyuncusu Ahmet Öner de kadroya alındı.
TİY asbaşkanı Fatih yıldırım “İkinci yarıya iyi bir şekilde hazırlandık. Kadromuzu üç oyuncuyla takviye ettkimk.  Teknik yönetimimiz uygun gördüğü yerlere 1-2 oyuncu daha alabiliriz. İlk yarıda oldukça sıkıntılı bir dönem geçirdik. Şu anki yerimizden çok daha yukarılarda olmamız gerekirdi. İkinci yarıda bizi zorlu maçlar bekliyor. Çekişmeli bir ikinci yarı yaşayacağımızı biliyoruz. Bu nedenle imkanlar ölçüsünde kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Önümüzde ikinci yarının ilk maçı olan Bursa İnegöl maçı var. Bu takımı yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Devre arasındaki çalışmalarssın verimli geçtiğine inanıyoruz. ” dedi.
İKİNCİ YARI VE İNEGÖL

Tarsus idmanyurdu ikinci yarının ilk maçını deplasmanda İnegölsporla yapacak. Bliyorsunuz İnegöl’ün köftesi meşhur. Tarsus köfte severmi? Tarsus İnegöl’ü yener mi? İnşallah yener diyoruz. İkinci yarının ilk maçında konuk olacağımız İnegöl, ilk yarıda Tarsus’ta 2-0 galip gelmişti. Şimdi TİY bu maçı kazanarak rövanşı almak istiyor. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder