TARSUS BELEDİYESİ, BULAŞICI HASTALIKLARA KARŞI ESNAFLARI BİLGİLENDİRİYOR


Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde bulaşıcı hastalıklara karşı broşür dağıttı.
Ekipler, ilçede yapılan denetimlerde berber, kuaför ve güzellik salonları ve umuma açık istirahat ve eğlence yerleri başta olmak üzere işletmelerin sağlık koşullarına uygunluğu, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı, Hijyen Belgesi olup olmadığını kontrol ettiler.
Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerinde yaptıkları denetimlerde, bulaşıcı hastalıklara karşı vatandaşların daha dikkatli olması ve hastalıklara karşı basit ama koruyucu önlemlerin alınmasına yönelik bilgilendirme broşürleri dağıttı.
Vatandaşların bulaşıcı hastalıklardan korunmaları için bilgilendirici broşür dağıttıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bulaşıcı hastalıklar konusunda da Tarsusluları uyardı.
Başkan Can, “Ekiplerimiz hemşehrilerimizin sağlığını korumak ve koruyucu sağlık hizmetlerini sürdürmek, halkımızın sağlıklı hizmet alabilmeleri için çalışmalarını devam ettirmektedir.  Şehrimizde faaliyet gösteren işletmelerin standartlara uygun olarak hijyen ve temizlik kurallarına riayet edecek şekilde hizmet vermesi konusunda denetimlerimiz devam ediyor. Bu denetimler esnasında da ekiplerimiz, bulaşıcı hastalıklar konusunda bilgilendirici broşür dağıtıyor. Herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder