MESLEKTAŞLARINDAN MORAL DOMPİNGİ





Tarsuslu tanınmış işadamı ve medya patronu  Ali Kemal Köseoğlu’na  meslektaşlarından moral dompingi…
Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle  yaklaşık  üç aydır Ankara’da tedavi gören ve bir ameliyat  geçiren Tarsus Flaş Medya  Grup Kurucu Başkanı ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ali Kemal Köseoğlu  Tarsus’a döndü. Kendisini işyerinde ziyaret  eden  meslektaşları  geçmiş olsun  dileklerini ileterek tedavisi hakkında  bilgi aldılar.
Ankara’daki tedavisi boyunca kendisini yalnız bırakmayan bizzat ziyaretine  gelen, telefon ederek  geçmiş olsun  dileklerini ileten  herkese  teşekkür eden  Ali Kemal  Köseoğlu  sevenlerinin  bu desteğinin kendisine büyük bir moral kaynağı olduğunu söyledi.
Meslektaşlarının  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Kemal  Köseoğlu, tedavisinin  ilk aşamasının başarılı  geçtiğini önümüzdeki  günlerde tekrar Ankara’ya  giderek bir ameliyat daha  geçireceğini  bu ameliyattan sonra ‘’inşallah sağlığıma  kavuşacağım.  Sizlere de tavsiyem sağlığınıza  dikkat edin’’ dedi.

Tarsus KENT GAZETESİ olarak  bizde meslektaşımıza geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda  sağlığına kavuşmuş olarak  aramıza  dönmesi dileklerimizle Allah’tan  hayırlı şifalar  diliyoruz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder