MESKİSPOR GALİBİYETLE BAŞLADI


Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 5.Grup’ta mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor, Osmaniyespor’u yeni transfer Mehmet Uzun’un attığı golle 1-0 yenerek puanını yirmiye çıkarttı.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadında oynanan 2015-2016 BAL liginin ikinci yarısının ilk maçında Meskispor, Osmaniyespor’u, yenerek BAL ligine galibiyetle başladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın ve Meskisporlu yöneticilerinde izlediği karşılaşmada maç boyu üstün bir mücadele ortaya koyan Meskispor rakibini tek golle mağlup ederek şampiyonluk yolunda iddialı olduğunu gösterdi.

 Meskispor’un her zaman tek hedefinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Meskispor Teknik Direktörü Nasır Belci, " Bizim için sahadan üç puan almak çok önemliydi,  bu anlamda üç puan aldığımız için mutluyuz. Artık bir seri yakalamamız lazım. Lig'de zor maçlar var. Her takım puan kaybedebiliyor. Biz bunun bilincindeyiz. Önümüzdeki maçları kazanıp bir seri yakaladık mı inanıyorum ki liderliğe yükseleceğiz " dedi.

Meskispor‘un kazandığı galibiyeti değerlendiren Meskispor Kulübü As Başkanı Latif Can         "Aldığımız bu galibiyetten dolayı teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Kadromuzu 4 transfer yaparak güçlendirdik. Ligin ilk yarısında şansız puanlar kaybettik. İkinci yarı da daha iddialı bir takım olduğumuzu şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstereceğiz.  İnşallah takımımız hak ettiği yere gelecektir. Bu galibiyeti tüm camiamıza hediye ediyoruz " dedi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder