ATM ÜZERİNDEN 36 AYA KADAR VADEYLE KULLANILABİLECEK


Mersin Matbaacılar Odası ile TEB Pozcu Şubesi arasında oda üyelerine 20 bin liraya kadar tanımlı patron kart protokolü imzalandı.
Söz konusu protokol Mersin Matbaacılar Odası Başkanı Bora Tuğay ile TEB Pozcu Şubesi Müdüresi Pelin Gence arasında imza altına alındı. Söz konusu protokolle oda üyesi her matbaacı, reklamcı esnafı 20 bin liraya kadar düşük faizli ve 36 aya kadar vadeli olan krediyi banka şubesine gitmeden ATM’lerden kullanabilecek.
Mersin Matbaacılar Odası Başkanı Bora Tuğay, son dönemlerde sınır komşularımızla ve güneydoğuda yaşanan sorunlar ile geçen yılın seçimlerle kaybedilmesi sonucu piyasalarda adı konulmamış bir krizin hakim olduğuna vurgu yaparak amaçlarının bu kriz ortamında üyelerinin krediye daha kolay ulaşımına katkı sunmak olduğunu söyledi.
Hükümetin esnaf sanatkarlara yönelik verdiği kredilerin piyasaya olan olumlu yansımasına, odalarınca  imza altına alınan protokolle yeni bir katkı sunduklarını kaydeden Başkan Tuğay, “ Krediye ulaşmanın her geçen gün zorlaştığı günümüzde esnafımıza yönelik  hayata geçirdiğimiz patron kart uygulamasıyla matbaacı ve reklamcı esnafımıza cansuyu olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.



0 Yorumlar

Yorum Gönder