KURTULUŞ KOŞUSU ŞAMPİYONLARI MADALYALARINI ALDI

Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirilen 'Kurtuluş Koşusu’nda dereceye giren öğrencilere ve görev alan öğretmenlere ödülleri verildi.

Tarsus Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 27 Aralık Tarsus'un kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 'Kurtuluş Koşusu'nun ödül töreni Belediye Meclisi Salonunda düzenlendi.

Düzenlenen ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Şevket Can, öğrencilerin yarışmalarda gösterdikleri azmi takdir ettiğini söyledi.

Başkan Can, “Tarsus’umuzun bu özel gününe yönelik yapılan kutlamalara, Kurtuluş Koşusuna katıldığınız için, ter döktüğünüz ve emek verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben özelliklede siz değerli gençlerimize ve değerli öğretmenlerimize teşekkür etmek istiyorum. Birincisi sporla uğraştığınız için, ikincisi Tarsus’umuzun kurtuluşunda göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı, tabi bu başarı sadece siz gençlerimize ait değil, sizleri spora teşvik eden ve sizleri çalıştıran öğretmenlerinize de ait. Huzurlarınızda öğretmenlerimize de teşekkür etmek istiyorum. Başarılarınızla, ailenize karşı itaatkarlığınızla, arkadaşlarınızla uyumunuzla şehrimize hep birlikte sahip çıkacağız. İnşallah bu etkinlikler, amaçladığımız, bu hedeflere ulaşmamıza yardımcı olur. Ben emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.
Törende derece yapan  öğrencilere madalya, takım olarak derece yapan okullara ve yarışmada görev alan öğretmenlere de plaket verildi.

Koşular sonucunda kategorilerde birinci olanlar şöyle: 1200 mt. Küçük Kızlarda Pınar Yılmaz (Ahmet Yesevi Ortaokulu), 1500 mt. Küçük Erkeklerde Mehmet Elvan (Şehit Ömer Kara Ortaokulu), 1500 mt. Yıldız Kızlarda Gurbet Keçikıçlı (Ahmet Yesevi Ortaokulu), 2 bin mt. Yıldız Erkekler Emre Yıldız (Turgut İçgören Ortaokulu), 2 bin mt. Genç Kızlarda Selin Serin (Ticaret ve Sanayi Odası M.T.A. Lisesi), 3 bin mt. Genç Erkeklerde Resul Yıldız (Atatürk Meslek ve Tek. Anadolu Lisesi) birinci oldu. Takımlar halinde ise 1200 mt. Küçük Kızlarda Ahmet Yesevi Ortaokulu, 1500 mt. Küçük Erkeklerde Turgut İçgören Ortaokulu, 1500 mt. Yıldız Kızlarda 75.Yıl Kocatepe Ortaokulu, 2 bin mt. Yıldız Erkeklerde Turgut İçgören Ortaokulu, 2 bin mt. Genç Kızlarda Adile Onbaşı M.T.A.L. Lisesi ve 3 bin mt. Genç Erkeklerde İ.M.K.B. Mesleki tek. Anadolu Lisesi birinci oldu.




0 Yorumlar

Yorum Gönder