HAPİS VE PARA CEZASI İSTENİYOR




TARSUS EMLAK MÜŞAVİRLERİ DERNEĞİNE İSTANBUL VE ADANA’DAN KONUK BAŞKANLAR GELDİ

İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa ve Adana Emlakçı Esnafları Odası  başkanı Rabia Ülkü Uçar Tarsus’a geldi.
Aşa ve Uçar, Tarsus Emlak Müşavirleri Derneğini ziyaret ederek burada emlakçılar ve dernek başkanı Enver Fidanoğlu ile görüştü. Yeni yılda Emlakçılık Kanununun çıkmasını beklediklerini belirten Enver Fidanoğlu “Tarsus’taki Emlak Müşavirlerinin birlik, beraberlik ve menfaatleri için görev yapıyoruz. Yeni kanun ile birlikte bizim mesleğin kalitesi ve güveni artacaktır” dedi.

İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa ve Adana Emlakçı Esnafları Odası başkanı Rabia Ülkü Uçar da yeni hükümetten en kısa zamanda yeni kanunun çıkmasını beklediklerini belirterek “Bundan sonra her önüne gelen emlakçılık yapamayacak. Bunun kriterlerini belirliyoruz. En azından 4 yıllık üniversite mezunu olmak, emlakçılık bilgisi sahibi olmak ve sabıka kaydı olmamak gibi önemli kriterleri taşımayanlar Emlakçılık yapamayacak. Ayakçılık yapıp emlakçıyım diyenlere para ve hapis cezaları verilmesi için çalışıyoruz” dediler.
Aşa ve Uçar, daha sonra Tarsuslu Emlakçıların sorularını cevaplandırarak “Bugüne kadar emlakçılık yapıp, belgesi ve vergi kaydı olan arkadaşlarımızın hakları korunacaktır diye konuştular.

0 Yorumlar

Yorum Gönder