“BİR IŞIKTA SİZ YAKIN”


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Bir Işıkta Siz Yakın” projesi için çalışmaları başlattı. Başkan Can, proje kapsamında kentin ışıl ışıl olacağını söyledi.
Tarsus Belediyesi ekipleri, Tarsus genelindeki ana caddeler ve bulvarlardaki esnafları gezerek ‘’Bir Işıkta Siz Yakın’’ projesi için, el broşürü dağıtarak esnafların projeye destek vermelerini istedi.
Başkan Can, Tarsus Belediyesinin başta olmak üzere, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, 1.Esnaf Kefalet Kooperatifi, 2. Esnaf Kefalet Kooperatifi, Bakkallar ve Bayiler Odası, Kebapçılar ve Lokantacılar Odası, Fotoğrafçılar Odası, Madeni Sanatkarlar Odası, Berberler ve Kuaförler Odası, Marangozlar Odası, Tuhafiyeciler Odası, Fırıncılar Odası, Elektrikçiler Odası, Terziler Odası, Servisçiler Odası, Kasaplar Odası, Mermerciler Odası, Tenekeciler Odası, Biriketciler Odası, Kuyumcular Odası, Şoförler Odası, Kunduracılar Odası, Kahvehaneler ve Eğlence Yerleri’nin projeyi desteklediğini söyledi.
“Bir Işıkta Siz Yakın’’ projesi için esnafların üzerlerine düşen görevi yapacağına inandığını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, bütün esnafları destek vermeye davet etti.
Proje ile birlikte vatandaşların akşamları evlerinden daha rahat dışarı çıkacağını dile getiren Başkan Can, “Şehrimizin aydınlanması ve ışıl ışıl olması için bütün işyerlerinin ‘Bir Işıkta Siz Yakın’ projesi kapsamında işyerlerini olabildiğince geç kapatacaklar ve kapatırken de en az bir ışığını açık bırakacaklar. Bu projemizin hayata geçmesiyle vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile akşam saatlerinde de huzurlu bir şekilde alışveriş yapabilecek mekanlar bulabilecekler. Bu da işyeri sahiplerine ekonomik kazanç olarak geri dönecektir’’ şeklinde konuştu.

Başkan Can, esnaflarının işyerlerini açık tutmasıyla birlikte vatandaşların da akşam saatlerinde dışarı çıkmasıyla kentin hareketleneceğini söyledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder