BAŞKAN CAN TARSUS’A KAR GETİRTTİ


BAŞKAN CAN, “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU HERŞEYE DEĞER”

Tarsus Belediyesi tarafından bir ilk gerçekleştirilerek, kent merkezine kar yağdırıldı.
Sosyal Medya üzerinden yapılan anket sonrasında vatandaşların en çok istediği etkinlik ile özellikle çocuklar gönüllerince eğlendiler.
Yarenlik alanının her iki bölümüne yaklaşık 60 kamyon kar dökülerek, vatandaşlar unutacamayacak bir gün geçirdiler.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşların talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini ifade ederek, Yarenlik alanındaki kar etkinliğine eşi ve çocuklarıyla birlikte katıldı.
Bazı çocukların ilk defa kar gördükleri ve son derece heyecanlı oldukları gözlenirken, kar topu oynamayı da ihmal etmediler.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can,  bu tür etkinliklerle kentte yaşayan herkesin kaynaşmasının son derece önemli olduğunu söyledi.
Geleceğin teminatı olan çocukların böyle bir etkinlikte mutlu olduklarını görmenin kendisine ayrı bir heyecan verdiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Şevket Can, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.
Başkan Can, “Sosyal medya üzerinde yaptığımız çalışma sonucu Tarsus’a kar getirilmesi talebinin yoğun olduğunu gördük. Karboğazı’ndan 60 kamyon kar getirdik. Gecede Yarenlik alanına döktük. Vatandaşlarımız sabahleyin uyandıklarında kar sürprizi ile uyandılar.  Aileler çocuklarıyla doyasıya bir gün yaşadılar. Çocuklarımızın mutluluğu herşeye değer. Tarsusluların huzur ve rahatı için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Çocuklarla kar topu oynayan Başkan Can, etkinliğin gün boyu devam edeceğini söyledi.
Başkan Can’a teşekkür eden aileler ve çocuklar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Yapay da olsa karın keyfini çıkaran küçük çocuklar ve vatandaşlar bir yandan kar topu oynarken, diğer yandan güneşli bir havada kar keyfi yaşadı.

Çocuklar kardan adam yaparak fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

0 Yorumlar

Yorum Gönder