BAŞKAN CAN, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bütün basın çalışanlarının gününü kutladı.
Gazeteciliğin zor ve çok önemli bir meslek olduğunu, özverili ve kutsal çalışmaları nedeniyle basın mensuplarına teşekkür borçlu olduklarını belirten Başkan Can, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel ve ulusal alanda çalışan bütün basın mensuplarına yaptıkları hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Can: “Gazetecilik mesleği zor, tüm zorluklarının yanında aynı zamanda güzel bir meslek, gecesi yok gündüzü yok, 24 saat her an göreve hazır olunması gereken bir meslek. Bu mesleğe, bu şartlarda baktığımız zaman, ekonomik olarak gerçekten bu mesleği yapmak herkesin harcı değil, ama bütün çalışan gazeteciler olarak bu mesleği severek, içinden gelerek, isteyerek, bir tutku haline dönüştürerek, ayrı bir sevda şeklinde mesleğe sahip çıkıyorsunuz. Bütün basın mensubu arkadaşlarımızın bugüne kadar kentimiz ve ülkemiz için göstermiş olduğu gayreti bundan sonra da göstereceğinize inanıyoruz” dedi. Başkan Can, maddi ve manevi sıkıntılara rağmen görevlerini yerine getirmek için çalışan basın mensupların 10 Ocak "Çalışan Gazeteciler" Günü’nü kutlayarak, başarılar diledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder