KURTULUŞ BRİÇ TURNUVASI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Briç Turnuvası” yoğun ilgi gördü.

Tarsus Belediyesi ve Tarsus Briç Spor Kulübü  tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen ‘Tarsus’un Kurtuluşu Briç Turnuvası’na 62 kişi katıldı. Belediye tesislerinde yapılan turnuva Kuzey-Güney, Doğu-Batı, Senyör ve Karışık olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirildi.
Turnuvaya Tarsus Belediye Başkan Yardımcıları Rıdvan Aksoy ve Serap Kurtçu, Tarsus Briç Kulübü Başkanı Aytaç Sunay ve briç sporuna gönül veren bir grup katıldı. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Aksoy, turnuvaya katılan oyunculara başarılar diledi.

Yapılan turnuva sonucunda Kuzey-Güney kategorisinde Fikret Ak – Cengiz Şeker 1., Remzi Oğuz-Hüseyin Öztürk 2., Mehmet Bilgin-Mehmet Nasırlıoğlu 3. olurken, Doğu-Batı kategorisinde Yusuf İşitemiz- Fatma Özgür 1., Abdurrızak Saçlı-Metin Yıldırım 2., Mehmet Uğur Sandal-Yasin Demir 3. olmayı başardı. Efdal Daşkan-Coşar Özbay ‘senyor’ ve Öznur Abacıoğlu-Erdal Abacıoğlu ‘mix’ dalında derece yaptılar. Dereceye girenlerin ödülleri Tarsus Belediye Başkan Yardımcıları Serap Kurtçu ve Rıdvan Aksoy ile Tarsus Briç Kulübü Başkanı Aytaç Sunay tarafından verildi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder