MİNİK YÜREKLER BAŞKAN CAN’IN YENİ YILINI KUTLADILAR


Tarsus Özel Gökkuşağı Eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Şevket Can’ı makamında ziyaret ettiler.
Kurucu Ali Altunkeser, öğretmenler Arzu Tekbaş, Çiğdem Emreöz ve Ayşenur Asker ile birlikte Belediye Başkanı Can’la sohbet eden öğrenciler, yeni yılı kutladılar. Başkan Can’a teşekkür eden kurucu Ali Altunkeser: “Tarsus Özel Gökkuşağı Eğitim ve rehabilitasyon merkezi olarak öğrencilerimiz ile birlikte Belediye Başkanımız sayın Şevket Can ziyaret ediyoruz. Başkanımızın yeni yılını kutladık ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Can, ziyarete gelen rehabilitasyon merkezi öğretmenlerin ve öğrencilerin yeni yılını kutladı. Başkan Can: “Sonuçta bir şehrin Belediye Başkanı olarak, şehrimizde yaşayan bütün vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim asli görevimizdir. Rehabilitasyon merkezlerine belediye olarak elimizden ne geliyorsa sadece sizin kuruma değil, bütün hepsine belediyemiz lojistik destek veriyor. Önemli olan Tarsus’ta yaşayan bütün vatandaşlara yaşanabilir bir şehir sunmak, evlatlarımıza da yaşanabilir bir şehir bırakmak. Görevimiz budur ve sosyal belediyecilikte de gerekli olan budur” şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder