TADER 3. YILINDA ATASI'NI UNUTMADI


2012 yılında Ankara'da kurulan Tarsuslular DerneÄŸi-TADER kurucuları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Tarsuslu üye   3. kuruluÅŸ yıldönümünde Atatürk'ün mozolesinde çelenk koyarak, saygı duruÅŸunda bulundu.
Ankara'daki Tarsuslular DerneÄŸi BaÅŸkanı Ali Fuat Ulay BaÅŸkanlığı'ndaki heyet 27 Aralık Pazar günü Anıtkabir Tören Avlusu'nda buluÅŸtu. Burada düzenlenen törenle kırmızı -beyaz çiçeklerle bezenmiÅŸ  TADER çelengi  tören mangası eÅŸliÄŸinde mozoleye çıkarıldı, Tarsuslular adına Atamız'a saygının simgesi olarak çelengi TADER BaÅŸkanı Ali Fuat Ulay bıraktı. Saygı duruÅŸu ile süren tören  daha sonra TADER BaÅŸkanı Ali Fuat Ulay'ın Anıtkabir Özel Defteri'ne duygu ve düşüncelerini  yazması ve okuması ile devam etti.
TADER Başkanı Ali Fuat Ulay, deftere şunları yazdı:
 "Aziz Atamız,
bizler Tarsuslular olarak huzurundayız. Toplumsal dayanışmanın unsurları olan dernekler  özgür bireylerin kendilerini ifade edebilecekleri alanlardır.
Huzurunuzda kurduğumuz Ankara Tarsuslular Derneği bugün üç yaşında.
Gururluyuz;
Bugün 27 Aralık Ankara'ya hoş geldin Atam,
Bugün 27 Aralık Tarsusumuz'un düşman işgalinden kurtuluşu,
Bugün 27 Aralık Tarsuslular Derneğimizin kuruluş yıldönümü.
3 mutluluğu birden paylaşmak için huzurunda toplandık.

Bizler Ankara'daki Tarsuslular olarak, ışıklarla donattığın çaÄŸdaÅŸlık yolunda devrimlerinin rehberliÄŸinde  yürümeyi kararlılıkla sürdüreceÄŸiz. "

0 Yorumlar

Yorum Gönder