BİZİM GERÇEK GÜVENCEMİZ BASIN'MIŞ


Tarsus Medya Mensupları Başkanı Okan Çalışkan’ı köylerinde ağırlayan Kurçukurlular, “bize seçimden önce söz veren siyasiler hala ne köyümüze gelmişlerdir nede verdikleri sözlerle ilgili bir adım atmışlardır” dediler.
Tarsusa bağlı Kurtçukuru mahallesi (köyü) sakinleri yapılmayan köprüleri ve siyasilerin duyarsızlığı nedeniyle tüm partilere kırgın olduklarını dile getirdiler.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Temsilcisi, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarsus Medya Mensupları Başkanı Okan Çalışkan’ı köylerinde misafir eden Kurtçukuru sakinleri, anladık ki bizim en çok ihtiyacımız olan kesim “sesimizi duyuracak olan MEDYADIR” dediler.
Tarsus ve Adana istikametinden Çamlıyayla’ya gelen araçların Kurtçukuru girişindeki köprüde adeta ölümle dans ettiğini söyleyen köylüler, seçimden önce bize yüzlerce siyasiden Cuma mesajı ve selamlarını içeren sms’ler gelirdi. Ancak ya onlar Cumayı unuttu yada bizi unuttular. Bir tane mesaj geliyorsa oda ya cenaze yada sünnet mesajları. Bu siyasiler artık ya Cumaya gitmiyor yada seçim bitti bizi unuttu diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Karayollarına bağlı olan köylerindeki bu köprünün hem kendi köylerindeki yaşayanlara hemde Çamlıyaylaya gelen yaylacıları ölüme götüreceklerini dile getiren vatandaşlar, Tarsus ve Çamlıyayla Kaymakamlarından yardım istediler.


0 Yorumlar

Yorum Gönder