35. Olağan Kongreden zaferle ayrılan CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, kongrenin ardından teşekkür gezilerine başladı.
ÖZYİĞİT’E COŞKULU KARŞILAMA
CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, hafta sonunda yapılan genel kurul sonrası teşekkür gezilerine başladı. 35. Olağan Kongrede tekrardan seçilen İl Başkanı Özyiğit, ilk ziyaretini Çamlıyayla İlçe Örgütü’ne gerçekleştirdi. Çamlıyyala’da büyük bir coşkuyla karşılanan Özyiğit’e ilgi yoğundu. Çamlıyayla’da İlçe Başkanı Kasım Köroğlu, ilçe yönetimi ve partililer tarafından karşılanan Özyiğit, kongreyi değerlendirdi ve yeni dönemde yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.
PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaret sonrası açıklama yapan CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, “Kongremizin ardından Çamlıyayla ilçe örgütümüzü ziyaret ettim. Sağlam karakterli çalışkan partili arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kongremiz artık bitmiştir. Bugünden itibaren Cumhuriyet Halk Partisi’nin her bir neferi partisi için çalışacak. Buna inancımız tamdır. Çamlıyayla örgütümüze de partisine, ilkelerine ve Cumhuriyet’ine sahip çıktıkları için minnettarım” dedi. Karşılıklı görüş alışverişlerinin ardından ziyaret sona ererken İl Başkanı Özyiğit en yakın zamanda yeniden Çamlıyayla’ya gelceğini söyledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder