DERECE YÜKSELTME KURSUNU TAMAMLAYAN EMLAKÇILARA SERTİFİKA VERİLDİ


Mersin Emlakçılar Odası tarafından tüm emlakçıların derece  yükseltmeleri  için  açtığı  kursu tamamlayan  emlakçılara sertifikları  törenle  verildi.
Tarsus’tan  derece yükseltme kursuna katılan  20 kursiyerlere sertifikaları  Has Bahçede düzenlenen bir törenle  verildi.  Mersin Emlakçılar Odası  Tarsus Temsilcisi  ve Tarsus Emlakçılar Derneği  Başkanı  Enver  Fidanoğlu  tarafından  Hasbahçe de  gerçekleştirilen yemekli toplantıya   Mersin  Emlakçılar Meslek Odası Başkanı  Yavuz Selim Madenli  ve  yönetim kurulu  üyeleri,  Deniz Bank  Tarsus Şubesi yetkilileri,  Medical Park  Tarsus Hastanesi  yetkilileri, Tarsus’lu emlakçılar ve davetliler katıldı.
Törende  bir konuşma yapan  Tarsus Emlakçılar Derneği Başkanı Enver  Fidanoğlu,   ‘’Emlakçı  arkadaşlarımız için  açtığımız ve 45  gün devam  eden  derece yükseltme kursunu  başarıyla tamamlayan  20 arkadaşımıza  sertifikalarını vermek  ve  meslektaşlarımızla  bir araya gelip  kaynaşmalarını  sağlamak  amacıyla  bu geceyi  tertip ettik. ‘’ dedi.
Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim  Madenli de  törende yaptığı  konuşmada  Emlakçılık  Yasası’nın  biran önce  çıkmasını  istediklerini bu nedenlede  tüm siyasi partilerden  bu konuda  söz aldıklarını belirtti.  Madenli  konuşmasının  devamında  üyelerinin  Tapu Kadastro da  2. Sınıf  vatandaş  muamelesi  görmelerini istemediklerini  belirterek  emlakçılara müjdeli  bir habeberinin  olduğunu belirterek şunları söyledi.
‘’Üyelerimizin  Tapu  Kadastro  Müdürlüklerinde  yaşadıkları  sıkıntıları biliyoruz.   Bu nedenle   Tapu Kadastro Müdürlüğü  ile yaptığımız  görüşmeler neticesinde bundan böyle   üyelerimiz  Tapu Kadastroya gitmeden  kendi bürolarından  belgeleri  e-mail ile  tapuya gönderecekler.  Gönderilen  evraklar  imza aşamasına  geldiğinde tapu memurlarıyla  berarber  ortak imza  atacaklar’’ şeklinde  konuştu.

Konuşmaların ardından  Tarsus Emlakçılar Derneği ile  Medical Park Tarsus  Hastanesi  arasında protokol imzalandı. Daha sonra  Tarsus’tan  Derece yükseltme  kursuna katılan  20 kursiyere  sertifikaları verildi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder