AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ LÜTFİ ELVAN TARSUS’A TEŞEKKÜRE GELDİ ..


Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme eski bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan,  seçimlerden sonra bölgemize bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Çamlıyayla’yı ziyaret ettikten sonra Tarsus’a gelen eski bakan Elvan’ı Tarsus’ta ilçe başkanı Mehmet Yıldız ve yöneticiler, Kadın kolları, gençlik kolları ve partililer karşıladı.
Elvan, önce parti önünde partililerle tokalaştı ve teşekkür etti. Sonra ise Parti otobüsünün üzerinden  parti önünde toplanan vatandaşlara hitabetti. Oyları ve destekleri için teşekkür etti.

 Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Yıldız “1 Kasım seçimlerinde oylarımızı artırırken diğer partilere daha önce oy vermiş olan birçok seçmen bu kez istikrarın adresi Ak Partiyi seçmiş ve partimize oy vererek oylarımızı artırmıştır.  İnsanlar memleket davası ve idelooilerini bir kenara bırakarak ülkemizin geleceğini düşünmüş ve  istiikrarın adresi Ak Partiye teveccüh göstermiştir.Partimize destek veren herkese teşekkür ederim.’ Dedi.

Lütfi Elvan ise şunları söyledi

‘'Büyük desteğinizle 1 kasım seçimlerinde Ak Partimiz zaferle çıkmıştır. Hem Mersin'in hem de Türkiye'nin  kararı istikrardan yana olmuştur.An itibariyle tek hedefimiz Mersin ve Türkiye'ye hizmet etmektir. Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız.Projelerimizi hayata geçireceğiz ve Mersin'i hak ettiği noktaya ulaştıracağız. Bize oy veren veya vermeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.Allah hepinizden razı olsun.Mersin hepimizin.'' Dedi. Elvan daha sonra Mersin’e gitti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder