TARSUS SEV’DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU


Özel Tarsus SEV İlköğretim Kurumları, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yılını coşkulu bir programla karşılamaya hazırlanıyor.
 Özel Tarsus SEV İlköğretim Kurumları; her yıl büyük bir gurur ve coşkuyla kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bu yıl da görkemli bir program hazırladı.
27 Ekim 2015 Salı günü, saat 19.30’da düzenlenecek olan Cumhuriyet ‘SEV’inci kutlamaları, birbirinden anlamlı etkinliğe sahne olacak. 
Bölgede tek olan okulun 640 kişilik oditoryum salonunda gerçekleşecek Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna, Tarsus SEV’in tüm velileri ve ilçe protokol mensupları katılacak.
Cumhuriyetimizin 92. yılının kutlanacağı “Cumhuriyet ‘SEV’inci” programı, saat 19.30’da, bayrak flama geçişi ve saygı duruşuyla başlayacak. Vals gösterisi, oratoryo, şiir korosu ve anasınıfından sekizinci sınıfa tüm öğrencilerin söyleyeceği Cumhuriyet şarkılarıyla kutlamalar devam edecek. Cumhuriyet gecesinde; Mersin Ç.Y.D. Korosu’nun seslendireceği Atatürk’ün sevdiği şarkılarla Cumhuriyet Ruhu bir kez daha belleklere kazınacak.


0 Yorumlar

Yorum Gönder