DÜNYANIN ÜNİVERSİTELERİ TARSUS’TA BULUŞTU!


‘Dünya vatandaşı yetiştirmek’ ilkesiyle yaklaşık bir buçuk asırdır eğitime damga vuran Tarsus Amerikan Koleji, dünyanın dört bir yanından gelen üniversiteleri Tarsus’ta buluşturdu! Avrupa, Amerika ve Asya’dan 11 seçkin üniversite, Tarsus’a konuk oldu. Öğrenciler hayallerini süsleyen üniversiteleri yakından tanırken, veliler de yurtdışı eğitimle ilgili merak ettikleri tüm soruların yanıtlarını bulabildiler

Türkiye’nin en köklü okullarından Tarsus Amerikan Koleji (TAC) dünyanın üniversitelerini buluşturdu! ABD, Avrupa ve Asya’nın en seçkin üniversiteleri; okullarını tanıtmak için Tarsus Amerikan Koleji’nin kampüsünde yerlerini aldı. Öğrenciler ve veliler, 18 seçkin üniversitenin katıldığı etkinliklerde, ilgilendikleri üniversiteleri yakından tanıma fırsatı buldu.

Özel Tarsus Amerikan Koleji, ‘Yurtdışı Eğitim Günü’nde, Amerika ve Avrupa’dan 11 üniversiteyi bir araya getirdi. Okulun kampüsünde düzenlenen etkinlikte, Tarsus Amerikan Koleji (TAC) öğrencilerine yönelik tanıtımlar yapıldı.


Öğrenciler geleceğin meslekleri, kariyer, yurtdışında burs imkanları, başvuru süreçleri gibi yurtdışı eğitimle ilgili birçok konuda bilgilenme fırsatı buldu. Tarsus ve çevre illerdeki tüm öğrenci ve veliler de üniversitelerin stantlarını gezerek, üniversitelerle ilgili bilgiler aldılar. Gün boyunca süren tanıtım etkinliğine, öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdiler.

0 Yorumlar

Yorum Gönder