TARSUS ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI DURAN ŞEN, LÜTFİ ELVAN'A TEŞEKKÜR ETTİ


Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan'a, Mersin ve Tarsus ile ilgili projelerini içeren müjdeli haberleri nedeniyle teşekkür etti.
Duran Şen, "Sayın Bakanımız Mayıs ayında Tarsus'a geldiklerinde kendileriyle yaptığımız görüşmede, Mersin - Tarsus arası otoyolunun Adana Ceyhan arası gibi Çevre Yolu olmasını İstiyoruz. Mersin - Tarsus Arasında 2 Organize Bölgesinin Otobana çok yakın olmasına rağmen direk Otoban bağlantısı yapılmasını istiyoruz. Mersin -  Tarsus Otobanının Çamtepe Gişlerine direk çıkışı yoktur. Çamtepe Çıkışı Yolunda 1000 Üyeli Kamyoncular Tırcılar Tankerciler Kooperatifi Ve Tarsus Sanayisi Bulunmaktadır. Esnafımızın Mağduriyeti vardır. Çıkış Yapılmasını Talep Ediyoruz. Mersin - Adana D-400 Karayolunun Genişletilmesi Ve Trafik Yoğunluğunu Alabilmek İçin Bazı Kavşaklara Battı Çıktı Köprülü Kavşak Yapılmasını İstiyoruz. Adana -Tuzla Ve Tarsus Bağlantı Yolu Bölgemizin Tarım Yoludur. Bölgeden Geçen Kamyon Ve Tırlar Yolun Darlığı Ve Meyilli Olması Sonucu Kazaya Sebebiyet Vermektedir. Yol Genişleme Çalışmasını Yapılmasını İstiyoruz” şeklinde bölgemizle ilgili sorunları içeren bir dosyayı kendisine sunmuştu. Sayın Lütfi Elvan, Kurban Bayramının üçüncü günü geldiği Tarsus'umuzda yaptığı konuşmada yukarıda ifade ettiğimiz konularla ilgili müjdeleri tarih tarih açıklayarak, yüreğimize su serpti. Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak bölgemizin sorunlarını içeren dosyanın unutulmaması ve bizzat sayın Lütfi Elvan tarafından yapım, proje ve ihale işlemlerinin tarih tarih verilerek açıklanması bizleri son derece mutlu etmiştir. Ayrıca Mersin-Tarsus-Adana arasındaki D 400 karayolunun gerek köprülü kavşak ve alt geçitleriyle üç şeride çıkarılması talebini de yine sayın Lütfi Elvan'a iletmiştik. İnşallah birbirinden güzel bu projeler hayata geçirilir ve bölgemiz hak ettiği böylesi büyük hizmetlere kavuşmuş olur" dedi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski bakanı, AK Parti Mersin Milletvekili birinci sıra adayı Lütfi Elvan'ın konuşmasını tamamladıktan sonra, bayramlaşma sırasında teşekkürlerini ileterek, memnuniyetini dile getirdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder