BAŞKAN CAN ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI



Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Şehit ailelerini unutmadı.
Tarsus’ta bulunan Şehit ailelerine kurbanlıklarını verileceğini açıklayan Başkan Can, vatan için canını feda eden şehitlerimizin ailelerinin her zaman yanında olduklarını ve yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
“Onlar bizlere şehitlerimizin emanetidir. Onlar için ne yapsak azdır.” diyen Başkan Can, Tarsus Belediyesi olarak bütün Şehit ailelerine kurbanlık hediye edeceklerini belirtti.
Şehitlerimizi minnetle andıklarını ifade eden Başkan Can, “Bugün bu topraklarda rahat bir şekilde yaşıyorsak, bunu Şehitlerimize borçluyuz. Vatanını seven kişiler gerekirse mallarını ve canlarını feda etmekten çekinmezler. Bizler, bu güzel vatan için canlarıyla ve kanlarıyla nice destanlar yazan bir milletin evlatlarıyız. Güzel yurdumuzun bir karış toprağını da kimseye vermedik ve vermeyeceğiz” dedi.

Başkan Can, “Güzel vatanımız için fedayı can eden Şehitlerimizin aileleri bizlerin de ailesidir. Biz büyük bir aileyiz diyerek göreve talip olduk. İyi günde ve kötü günde bütün hemşehrilerimizin yanında olduğumuz gibi Şehit ailelerimizin de her zaman yanındayız. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve yapacağız. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehrimizdeki bütün Şehit ailelerine kurbanlıklarını vereceğiz. Bu vesile ile kutsal vatanımız için Şehit olan tüm evlatlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, milletimize başsağlığı dileriz.” şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder