AKÇORA: TARSUS’A ÇAĞ ATLATMAK İÇİN ADAY OLDUM


Adalet ve Kalkınma Partisi  Mersin  Milkletvekili aday adayı olan  Ahmet Akçora, Tarsus’a  çağ atlatmak, Tarsus ve tüm seçim bölgemde   yeni istihdam alanları kazandırmak için aday oldum dedi.
AK Parti Mersin 26. dönem Milletvekili  aday adayı   makine mühendisi  işadamı  Ahmet Akçora,  Kent  Gazetesine  yaptığı açıklamada  uzun yıllardır  esnaflık  yapması hasebiyle  Tarsus’un tüm  mahalle ve  köylerini  ve sorunlarını  bildiğini  ifade ederek şunları söyledi:

‘’30 yıldır Tarsus’ta  esnaflık  yapmaktayım.  Farklı  siyasi  görüşe  sahip   hemşehrilerimle  son derece güzel  güzel ilişkilerim var.  Sadece  kendi  partililerimden  değil  bu farlı siyasi görüşlere  sahip  hemşerilerimin  desteğini de  alarak   yola çıktım. 12 Yılda  yaptığı  cesur atılımlarla   Türkiye’yi  şaha  kaldıran  Adalet ve Kalkınma  Partisinin   bu hizmet  atağını Tarsus ve Mersin’de  en üst seviyelere çıkarmak  amacındayım.  
Tüm  bilgi ve birikimimi  Tarsus’ta  yeni  istihdam alanları açılması  ve   Tarsus’un  hakkı olan yatırımların  biran önce  kazandırılması için  gayret sarfedeceğim.  Bunları yaparken   siyasi görüşü  ne olursa olsun  Tarsus  paydasında birleşerek, birleştirerek  hareket  edeceğiz. Başbakanımızın  Tarsus’a üniversite  sözü var.  Kısmet  olurda  seçilirsem  devam eden projelerin   biran önce tamamlanması  için  çalışmalar yapacağım’’ şeklinde  konuştu.




0 Yorumlar

Yorum Gönder