TARSUS İDMANYURDU, 2. ETAP KAMP ÇALIŞMALARINA KENDİ TESİSLERİNDE DEVAM EDİYOR...


2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alacak olan Tarsus İdmanyurdu,  2. etap kamp çalışmalarına kendi tesislerinde devam ediyor...

Erzurum kampının daha çok dayanıklılık üzerine, fizik güçlendirici antrenmanlar şeklinde geçtiğini kaydeden Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Murat Gündeş, “Palandöken kampı iyi ve verimli şekilde geçti. Dışarıdan alınan 12 oyuncumuz var. Altyapıdan da oyuncularımızı kampa dahil ettik. Palandöken kampı takımın kaynaşması açısından da oldukça güzel geçti. Sanki yeni gelen oyuncularımız dahi 1 yıldır bu takımın formasını giyiyormuş gibi arkadaşlarıyla kaynaştılar. Tarsus’ta çalışmalara başladık. Burada Erzurum kampının bir kademe üzerine çıkarak daha ağır antrenmanlar yapacağız” dedi.

Bir veya iki takviyeye daha ihtiyaçları olduğunu belirten Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Murat Gündeş, “Kurulan bu kadro, son iki sezonda yaşanan sorunları tekrar yaşamak için değil, üst sıraları kovalamak için kuruldu. Biz hedef koyduk. Takımımızın en kötü ihtimalle play-off’ta yer almasını arzuluyoruz. Belediye Başkanı Şevket Can ve yönetim kurulumuz, verdiğimiz transfer raporunu, fedakarlıklar yaparak yerine getirdiler. İyi bir kadroya sahibiz. Takımın 3. etap dediğimiz; 14-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek Kızılcahamam kampından sonra eksiklerinin giderileceğine ve lige hazır hale geleceğine inanıyorum” diye konuştu.


0 Yorumlar

Yorum Gönder