Özel Doğuş Hastanesi Ek Hizmet Binası açılıyor


Mersin’in en köklü hastanelerinden biri olan Özel Mersin Tanrıöver Doğuş Hastanesi Başhekimi Dr. Serhan Antalyalı yeni yapılan ek hizmet binasına taşınma işleminin sonuna yaklaşıldığı ve pazartesi gününden itibaren yeni binada kesintisiz hizmete devam edileceği açıklandı.
Özel Mersin Tanrıöver Doğuş Hastanesi tarafından yapılan yeni bina hastanenin bazı bölümleri vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için Pazartesi itibariyle yeni yerinde kapılarını hastalarına açacak. Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Dr. Serhan Antalyalı, yeni yapılan ek hastane binası ve taşınma işlemleri ile ilgili bilgiler verilirken yeni hizmet binasının açılış tarihinin 17 Ağustos 2015 Pazartesi olduğu ifade etti.

Hizmete girdiği günden buyana başta Mersin olmak üzere, Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş olmak üzere çevre illere A plus kalitesinde hizmet veren bölgenin en büyük özel hastanesi olan Özel Mersin Tanrıöver Doğuş Hastanesi Başhekim Antalyalı, mevcut hastanenin ihtiyaçlara cevap vermediği için ek hizmet binası yapıldığını söylediği açıklamasında, “Mersin’imizin böylesi bir ek hizmet binasına ihtiyacı vardı.Modern bir yapıya sahip olan yeni hizmet binamızın tüm çalışmaları artık bitmiş ve taşınma ile ilgili işlemlerin sonuna gelmiş durumdayız. Cumartesi ve pazar günü de taşınma çalışmalarına ağırlık vererek ve eski binamızda haftasonu hizmet aksatmadan taşınma işlemini gerçekleştirip Pazartesi gününden itibaren yeni ek binada hizmete devam edeceğiz" dedi.

Yeni binanın hizmet girmesi ile birlikte kullanım alanı genişleyecek olan hastanede, önümüzdeki dönemde yeni hizmet birimleri faaliyete başlayacağını belirten Başhekim Antalyalı, "Mersin Merkez’de giriş-çıkışı yoğun olan bir kurumuz, ve bu binamız yoğunluğumuz karşısında yetersiz kalmakta. Yeni yapılan modern hizmet binamıza taşınarak rahat bir nefes alacağız. Ek binanın yapılmasıyla da tüm ünitelerimiz ile Mersin’imizde yaşayan vatandaşlarımız daha hızlı hizmet alacak. Pazartesin günü Ek Hizmet binası olarak hizmete açmaya hazırlandığımız bu bina Mersin’in en uygun ve en ulaşılır yerindedir.


Bunda da isabetli bir karar aldığımızı düşünüyorum.Mersin’in ve Mersinlilerin yıllarca hasretle beklediği bu durum hastanemizin bölgede marka olma tatlı gururunu bir kere daha yaşayacağız. Bunu hastalarımız doktorlarımız ve hasta bakıcılarımızla birlikte birlikte başardık ve başarmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder