MEZİTLİ ESNAFI SANAYİ SİTESİ İSTİYOR

 
 Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Bünyamin Önel, Mezitli’nin acilen yeni bir sanayi sitesine ihtiyacı olduğunu söyledi. 


Mevcut Sanayi Sitesi’nin artık ihtiyaçlara karşılık veremediğini ve esnafa küçük geldiğini belirten Önel, “Mezitlimizin esnaf ve sanatkar açısından baktığımızda en öne çıkan sorunlarından bir tane sanayi sorunu. Mevcut sanayi sitemiz esnafımıza artık küçük geliyor. İhtiyaçlara yanıt veremiyor. Ama sanayicimize yeni alan açılması lazım. Bu konuda başta Mersin Valisi olmak üzere tüm yetkililerimizden destek bekliyoruz” dedi. 

Mezitli’nin artık büyük bir ilçe olduğunu ve bu büyümeden sanayi sitesinin de nasibini aldığını söyleyen Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Bünyamin Önel, “Esnaf arkadaşlarımızla biraray geldiğimizden en büyük sorunlarının sanayi sitesinden kaynaklandığını söylüyorlar. Bizde bunun için artık düğmeye basmanın zamanı geldi ve geçti olarak görüyoruz. Mezitli’ye ve esnafamıza yakışacak bir sanayi sitesi için taşın altına elimizi koymaya hazır. Çünkü Mezitli bunu hakediyor” şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder