ÇALIŞMA RUHSATINI ALAN ÖZEL KÖKLÜ TEMEL LİSESİ ALANINDA FARK YARATMA AMACINDA



LİSAN FEN DERSANESİ  YOLUNA ÖZEL KÖKLÜ TEMEL LİSESİ OLARAK  DEVAM EDECEK

50 yıllık  dershanecilik deneyimi olan  Lisan Fen Dershanesi  yoluna ÖZEL KÖKLÜ TEMEL LİSESİ olarak devam edecek.  Dershanelerin  dönüşümü nedeniyle   gerekli  başvurusunu yapan Özel Köklü Temel Lisesi  iş yeri açma  ve çalışma ruhsatını aldı.

Eğitim kadrosunu güçlendiren ve  fiziki mekanı  öğrencilere en iyi  eğitimi verebilecek şekilde  donattıklarını belirten  Dershanenin  kurucularından ve Lise Müdürü Ömer Topuz :  ‘’öğrencileri ile bütünleşen  kurumumuz  Okulumuzun  isminin  belirlenmesi  aşamasında    da Lisan Fen, Berdan ve Köklü isimlerinden  hangisini istedikleri  konusunda  anket yaptık.  Öğrencilerimizin  büyük bölümünün  KÖKLÜ TEMEL LİSESİ ismini tercih etmeleri  nedeniyle  yolumuza ÖZEL  KÖKLÜ TEMEL LİSESİ  olarak devam etmeye karar verdik. 

9. 10. 11 ve 12. Sınıflar için  kayıtlarımız  devam etmektedir.   Dershanecilik  alanındaki  50 yıllık  tecrübe ve  deniyimimizle  Temel  Lise olarak da  büyük başarılara imza atmak ve ÖZEL KÖKLÜ TEMEL LİSESİ olarak  alanımızda Tarsus’ta  fark yartma  amacındayız’’ şeklinde konuştu.


0 Yorumlar

Yorum Gönder