TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN ÇAMLIYAYLA’YA ÇÖP KAMYONU HİBESİ


Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Çamlıyayla Belediyesine hibe edilen çöp kamyonu, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu tarafından teslim alındı.

Yeni aracın ilçeye kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sofu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Biz yaklaşık iki hafta önce Ankara’da teslim almıştık. Bugün de adeta bir bayram hediyesi gibi oldu. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Başta Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımıza ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın ve projede emeği geçen herkesin katkısı oldu. İlçemizin böyle bir araca ihtiyacı vardı. Çok şükür bu eksikliğimiz giderildi. İnşallah sorunsuz şekilde hizmet verecek. Şimdiden ilçemize, mahallelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.”

Kurban kesiminin de gerçekleştirildiği programa İYİ Parti Çamlıyayla İlçe Başkanı Kudret Özdemir, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı

0 Yorumlar

Yorum Gönder