BÜYÜKŞEHİR’İN “İLK ÇANTAM PROJESİ” ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

 


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime desteği devam ediyor. Başkan Vahap Seçer’in başlattığı “İlk Çantam Projesi” kapsamında, Tarsus ve Çamlıyayla’da 1. sınıf öğrencilerine, içerisinde kırtasiye malzemelerinin de olduğu çantalar dağıtılıyor.


Büyükşehir Kurs Merkezleri’nde görevli öğretmenler tarafından yürütülen çalışma ile Tarsus ve Çamlıyayla’da merkez ile bağlı mahallelerde belirlenen okullarda, 1. sınıf öğrencilerine çantaları teslim ediliyor.  


Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak adına dezavantajlı bölgelerde LGS ve YKS kursları açan, yine açtığı kreşlerde miniklere ilk eğitim imkanını sunan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından yürütülen “İlk Çantam Projesi” kapsamında bu yıl Mersin’in tüm ilçelerinde toplam 18 bin çanta dağıtıyor.


Hafta başında Tarsus Yeni Mahalle’de yer alan Kazım Taşkın İlkokulu’nda, Fahrettinpaşa Mahallesi’nde bulunan Fahrettinpaşa İlkokulu’nda ve Yeşil Mahalle’deki Ahmet Yesevi İlkokulu’nda öğrenciler, öğretmenler ve veliler ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, miniklere yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi ve çantalarını dağıttı. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder