TARSUS İDMANYURDU, ERZİNCAN’A GİTTİ

TARSUS HABER- TFF 2. lig beyaz grupta yer alan Tarsus İdmanyurdu  bu sezonki ilk maç için Erzincan’a gitti.

Teknik direktör Serdar Bozkurt,  Erzincan’a puan için gittiklerini söyledi.  Başkan Haluk Bozdoğan da takımı tesislerde ziyaret edip moral verdi, destek sözü verdi ve Erzincan’a puan almaları umuduyla uğurladı.

Bozkurt, “Geçen yıl şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Tarsus İdmanyurdu, şanssızlık sonucu hedefine ulaşamadı. Ama bu sezon yine aynı hedef doğrultusunda lige hazırlandık ve sezona iddialı başlıyoruz” dedi.

Bozkurt,  takımının önce Erzurum da sonra  Afyon’da yaptığı 34 gün süren iki ayrı kamp dönemini de değerlendirdi. Bozkurt “Her iki kampımız verimli geçti. Erzurum’da fizik ve kondüsyon ağırlıklı çalıştık,. Afyon’da ise hazırlık maçları ile takımımız hazır hale geldi. Hazırlık maçlarımızın üçünde beraberlik alırken bir maçı da kazandık. Eksikliklerimizi gördük. Daha da iyi olacağız.

 Bu hafta sonunda lig maçları başlıyor. Biz ilk maçımızı deplasmanda  24 Erzincanspor ile yapacağız. Amacımız lige iyi bir başlangıç yapmak ve galibiyetle sezona başlamaktır. Şu anda takımda iki oyuncumuzun hafta sakatlık durumları var. Onun dışında bir iki eksik mevkide oyuncularımız var. Bir kenar oyuncusu birde sol beke oyuncu alma durumumuz var. İki oyuncu daha alabilirsek hiç eksiğimiz kalmaz.'' dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder