‘’İL’LE DE TARSUS’’ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan önderliğinde ve 21 oda, 58 medya kuruluşunun da desteği ile Tarsus'un il olması için hayata geçirilen "İl'le de Tarsus" projesinin lansmanı unutulmaz bir etkinlik ile gerçekleşiyor.


Sahip olduğu nüfusla Türkiye'nin birçok ilinden büyük olan Tarsus'un yıllardır dile getirilen 'il olma' hayali için harekete geçen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 21 odanın ve 58 medya kuruluşunun da desteği ile hayata geçirdiği ''İl'le Tarsus'' projesinin lansmanı, gerçekleşecek. İmza kampanyasının da bulunduğu tanıtım toplantısında kent adeta Tarsus'un il olması için kenetlenecek. Lansman Tarsus Belediyesi tarafından canlı yayın ile kamuoyu ile paylaşılacak.


21 ODA 58 BASIN KURULUŞUNDAN DESTEK

Göreve geldiğinden bu yana kentin il olması için büyük çabalar sarf eden Başkan Bozdoğan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası, Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şöförler ve Otomobilciler Odası, Madeni Sanatkarlar Odası, Servis Aracı işletmeleri Esnaf Odası, Elektrik Teknisyenleri Odası, Biriketçiler Mermerciler Karocular ve Mozaikçiler Odası, Bankacılar ve Bayiler Odası, Tenekeciler ve İnşaat Malzemeleri İmalat ve Satıcıları Odası, Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Odası, Kasaplar Odası, Fırıncılar Esnaf Odası, Tarsus Berberler Ve Kuaförler Odası, Kebapçılar, Lokantacılar ve Pastaneciler Odası, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Kahveciler ve Eğlence Yerleri, Mobilyacılar ve Marangozlar Derneği, Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Tarsus Kunduracılar Esnaf Odası, Teziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın da destekleri ile kenti il yapmak için harekete geçti. Düzenlenecek lansman etkinliğinde 21 odanın yanı sıra 58 medya kuruluşunun da desteğini alan 'İl'le de Tarsus' projesi, tüm detayları ile tanıtılacak.


0 Yorumlar

Yorum Gönder