BAŞKAN KOÇAK’TAN 30 AĞUSTOS KUTLAMA MESAJI

 


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında zaferin 100’üncü ulaşmanın coşku ve gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Koçak, mesajında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın dünya tarihine damga vuran Türk Milletinin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi: ‘’Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün komutasında şanlı Türk ordusunun, 26 Ağustos günü başlayıp 30 Ağustos günü zaferle sonuçlandırdığı Büyük Taarruz Meydan Muharebesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun en önemli aşamasıdır. 

Türk milletini Anadolu topraklarından çıkarmak ve tarihten silmek isteyenlere karşı kazanılan bu büyük zafer, en zor şartlarda milletimizin yeniden dirilişinin, ayağa kalkışının ve geleceğine sahip çıkışının bir destanı olmuştur. Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük için verdiği mücadelenin timsali olan 30 Ağustos zaferi tüm mazlum milletlere örnek olmuştur. 

100. Yıl gururunu ve coşkusunu bizlere yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, bu vatan uğruna canını ve kanını feda eden tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.’’

0 Yorumlar

Yorum Gönder