TARSUS ZİRAAT ODASI BAŞKANI AVCI, DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 


Tarsus Ziraat Odası başkanı Veyis Avcı, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü kutladı.

Başkan Avcı,Ziraat Odası yöneticileri , MHP mersin milletvekili Baki Şimşek ve  bir grup çiftçi ile muhtar Atatürk anıtı önünde yapılan törene katıldı.

Burada Anıta çelenk sunumundan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı söylendi. Ardından Çiftçiler gününü kutlayan başkan Avcı şunları söyledi:

“Öncelikle tarlasında bahçesinde gece gündüz demeden çalışarak ailesine, evine ve ülkemize üretimle destek veren tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Gününü kutluyorum.
Yaşadığımız  ekonomik sıkıntılar nedeniyle ham madde, gübre, tohum, ilaç, mazot vb. ihtiyaçlarımızın son yıllarda  yüksek olması çiftçilerimizi çok zor durumda bırakmaktadır.Bu sorunların giderilmesi ve daha uygun üretim şartlarının sağlanmasını tüm çiftçiler olarak temenni ediyoruz.

Ziraat Odaları ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği ile birlikte çiftçilerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hak ve menfaatlerini sonuna kadar savunucusu olacağız.

Tüm çiftçilerimizin bereketli ve bol kazançlı bir sezon geçirmesini temenni eder, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü kutlarım”

Törene katılan Milletvekili Baki Şimşek ve Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Fahri Yardım Komitesi başkanı Elife Aslan da eski bir çiftçi ailesi olarak, Başkan Avcı ve tüm çiftçilerin Dünya Çiftçiler gününü kutladı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder