570 YETİM ÇOCUK BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI

 


Tarsus Müftülüğü, Ramazan Bayramı öncesinde yetim çocukları bayram hediyesi ile sevindirdi.

Tarsus Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Tarsus şubesi işbirliği ile  "Bir Yetime Bayram Sevinci Ol"  kampanyası kapsamında ilçe genelinde tespit edilen öksüz ve yetim çocukları, Ramazan Bayramı öncesinde sevindirmek için seferber oldu.

Tarsus Müftülüğü, TDV Tarsus şubesi ve Tarsus Aile ve Dini Rehberlik Merkezi,  Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile koordineli olarak yürüttüğü “Bir Yetime Bayram Sevinci Ol” kampanyası çerçevesinde 25, 26, 27, 28 Nisan tarihlerinde Müftülük Aile ve Gençlik Merkezi, Müftülük ve Tarsu Avm’ de gruplar halinde  06-15 yaş arası 570 yetim çocuğa 400 liralık kıyafet ve harçlık hediye ederek bayrama mutlu ve sevinçli girmelerine vesile oldu.

Çalışma ile ilgili açıklama yapan Tarsus  Müftüsü Ali Can,  "Yetimler milletimizin bize emanetidir. Yetim peygamberin ümmeti olarak bizler onların sevinciyle daha çok sevindik, onların sevinci bizim sevincimizdir.

Bayram öncesinde böyle güzel bir iyiliğe vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile sorumluluk bilinci içerisinde yetimlere hamilik yapan ve kampanyamıza destek veren ve bugün yetim çocuklarımıza bayram sevinci yaşatan hayırseverimize ve organizasyonda emek ve gayret gösteren din görevlilerimize şükranlarımı sunuyorum." dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder